2020 - 2021 н.р.

Толерантність — це мистецтво жити з іншими людьми та з іншими ідеями.

Виховна година до Міжнародного дня толерантності.

Як не можна спинити річку, що зламавши кригу навесні, бурхливо несеться до моря, так не можна спинити націю, що ламає свої кайдани, прокинувшись до життя.

Виховна година до Дня Гідності та Свободи.

Від хати до хати біленьким сніжком

Ходить Святий Миколай із мішком,

Приносить дарунки на втіху,

Радості море і щирого сміху!

Хай осінить своєю любов'ю,

Мудрості дасть, і сили, й здоров'я,

Ласкою серденько хай зігріває

І усі мрії заповітні здійсняє!!!

Провели цікавий та веселий день Святого Миколая.

Зараз в Україні майже 22 млн користувачів інтернету, питання безпеки в мережі більш ніж актуальне. Особливо вразливі у цьому контексті діти. Неправдива, неповна, невчасна інформація може нанести шкоду. Діти можуть не знати, яку інформацію можна викладати в мережу, а яку не варто. Інколи школярі не можуть правильно зреагувати на матеріали з мережі з різних причин. Робота у цьому напрямку для вчителів та батьків дуже важлива.

Вчителі КЗ "Козарівська початкова школа" провели цікавий урок в 1-2 класах про безпеку в Інтернеті. Діти добре запам'ятати всі правила і з легкістю виконали всі завдання.

21 лютого - Міжнародний день рідної мови – особливо значуще свято для нашої держави.

Рідна мова – є одним з найголовніших культурних надбань, душею і гордістю українського народу. В рідному українському слові ми відчуваємо народну мудрість, високий дух пращурів та чарівливу красу української природи. Без мови не може існувати та відбутися жодна особистість чи держава!

КЗ "Козарівська початкова школа" провели цікавий виховний захід до дня рідної мови з використанням цеглинок LEGO.

Найніжніший та найсвітліший день в році – 8 березня! Початок весни, початок життя в природі, перше тепло. Дорогі жінки, нехай це тепло оселиться у ваших домах і душах. Нехай краса природи надихає, а початок весни символізує початок чогось прекрасного у вашому житті! Зі святом!

Вчителі КЗ "Козарівська початкова школа" провели цікаве свято для своїх діточок.

З конкурсами та святковою дискотекою діти веселилися, співали, танцювали.


Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем, люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.

Учні 2 класу цікаво провели цей день та пообіцяли, що будуть бережливо ставитися до нашої планети.

Вихованці КЗ "Козарівська початкова школа" на протязі тижня активно готувалися до свята Великодня: розмальовували писанки, з паперу робили кошики, вирізали та клеїли великодніх зайчиків, а ще ходили на екскурсію. Діти отримали багато позитивних емоцій.

8 та 9 травня Україна відзначає День пам'яті та примирення, а також День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні важливо згадати тих борців, які воювали заради звільнення українських територій від загарбників, та увічнити пам'ять про загиблих воїнів і жертв війни.

У школі напередодні цих пам'ятних дат традиційно проводилися виховні години, учні виготовляли червоні маки, як символ пам’ять про тих, хто загинув під час Другої світової, було створено виставку.

"# історія_вишиванки_2021"

Вітаєм вас з сьогоднішнім святом, Днем вишиванки! Не забувайте про своє коріння, пам'ятайте про те, звідки всі ми прийшли. Національна пам'ять надзвичайно важлива, і тільки ми з вами можемо її зберегти та передати нащадкам. Нехай ваше життя буде барвистим, як цей чудовий день!

Ось і пролунав Останній дзвінок, а значить пора сказати школі «До скорої зустрічі» і вирушити у чарівну подорож по країні літніх задоволень і розваг. Бажаємо побільше сонячних днів, веселого відпочинку з друзями, великих і цікавих пригод, забавних історій, щасливих надій, неймовірних вражень і насичених фарб літа.

3 червня 2021 року в КЗ " Козарівська початкова школа" відбулось урочисте відкриття пришкільного табору відпочинку «Дружба».

"Дружба – це клас!» - діти із щирими посмішками, веселим настроєм зустріли довгоочікувані літні канікули.

Саме тут вихованці зможуть гарно та корисно провести час, поспілкуватися з друзями, позмагатися, помалювати та помандрувати місцями рідного краю.

Першого дня, після ранкової зарядки та сніданку діти працювали над назвами своїх загонів та девізами, ознайомлювалися з планом роботи табору та розпорядком дня, грали в рухливі ігри. На завершення дня, всі вихованці табору «Дружба» урочисто пообіцяли бути дружніми, виконувати всі доручення, допомагати усім, хто потребує, не порушувати дисципліну, бути активними і веселими, розважатись та відпочивати.

На протязі наступних трьох робочих днів, вихователі проводили бесіди "Що я знаю про літо?" та "Літо моєї мрії"; діти грали в ігри та вправи на логіку, мислення, увагу та пам'ять; вихованці співали свої улюблені пісні. Також в таборі відбувся день спорту, де загони змагалися між собою в різних естафетах.

Саме наш літній пришкільний табір відпочинку є джерелом позитивних емоцій, дружби, доброти та веселого настрою.

Кожен день в пришкільному дитячому таборі "Дружба" - це цікава мандрівка у світ дивовижного та пізнавального. Сьогоднішній день був саме таким, адже діти разом із своїми вихователями вирушили у поїздку в місто Канів.

Саме там вони відвідали Канівський природний заповідник, який є одним з найстаріших заповідників в Україні. Основними функціями і завданнями якого є охорона і збереження у природному стані типових та унікальних природних комплексів Лісостепу України.

Вихованці з цікавістю слухали розповідь екскурсовода та відповідали на поставлені запитання. Наприкінці діти переглядали пізнавальний і водночас веселий мультфільм про горностая, який занесений до Червоної книги України. Мандрівка продовжувалася і діти відвідали Чернечу гору, де похований видатний поет, художник, геній українського народу - Тарас Григорович Шевченко.

Трішки втомлені, але з позитивними емоціями та хорошим настроєм повернулися додому.